Proje ve Danışmanlık

Yatırımcı, müteahhit, mimar, mekanik-elektrik taahhüt firmalarının tümünün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde ilgili birimlerle koordinasyon sağlanarak iklimlendirme projesinin hazırlanması.

Sistem Çözümleri & Satış

Firmaların ilk yatırım maliyeti, enerji-bakım vb. işletme giderleri ve ihtiyaç duyulan konfor şartlarının sağlanması gibi kriterlerin bütünü ele alınarak iklimlendirme sistemlerinin seçiminin yapılması, ilgili cihazların satış ve sevkiyat süreçlerinin yönetilmesi.

Otomasyon

İklimlendirme sistemlerinin uygulandığı yapılarda; sistemin daha verimli çalışmasını sağlamak, sisteme ait tüm cihazların kontrolü, cihazların bina yönetim sistemi ve akıllı ev sistemleri ile kontrolü ve enerji tüketim değerlerinin ölçümü.

Satış Sonrası Hizmetler

İklimlendirme sistemlerinde kullanılan cihazların ve cihazların çalışması için gerekli kumanda, ara bağlantı elemanları vb. montajı, ilgili sistem için gerekli izolasyon, bakır boru, kablo vb. tesisatının çekilmesi, sistemin çalıştırılmasından önce gerekli test ve kontrollerin yapılması ve sistemin devreye alınması.
Devreye alma sonrasında sistemin enerji verimliliğini arttırmak, cihazların performanslı bir şekilde çalışmasını sağlamak ve arızaların önlenmesi amacıyla periyodik bakım hizmetlerinin verilmesi.
Yedek parça ve ilgili servis hizmetlerinin sağlanması ve arıza durumunda müdahale.